VAD INNEHÅLLER TANCAN?

För att ge huden den finaste och mest naturliga färgen innehåller TanCan råvaror med högsta kvalitet, utvecklade för att passa alla hudtyper, även de allra känsligaste. Produktutvecklingen sker i Sverige i samråd med kemister och toxikologer. Vi har valt att enbart använda ingredienser av högsta kvalitet och som ger en tydlig effekt på din hud. Slutresultatet är en brun-utan-sol serie som ger tydliga resultat och som samtidigt tar hänsyn till miljö, djur och natur.

DHA (Dihydroxyacetone) – är ett välbeprövat ämne som har används till brun-utan-sol produkter sedan 1950-talet. DHA är en naturlig sockerart som reagerar med proteinet i hudens ytliga skick och färgar det brunt. DHA fungerar i likhet med om du skär ett snitt i en frukt och fruktköttet färgas brunt

Erytrhulose – är likt DHA en sockerart som fungerar på samma sätt i huden. Ämnet är exklusivt och ger i kombination med DHA en mycket naturlig och äkta solkysst hudton. Resultatet blir en djupare solbrun hud med ett långvarigt resultat. Ämnet utvinns ur röda bär och framförallt hallon.

Aloe Vera Barbadensis – världens äldsta läkeväxt. Verkar lugnande och återfuktande på huden samtidigt som Aloe Vera hjälper till att ge en jämn solbrun hudton.

Vitt te – verkar lugnande och skyddar huden mot yttre påverkan (fria radikaler) samtidigt som du får ett jämnare och finare resultat av din solbränna.

Q10 -  har länge används i hudvårdande produkter för sina anti-åldrande egenskaper. Q10 skyddar hudcellerna mot oxidativ stress, och motverkar fria radikaler både inom och utanför cellerna.

Vitamin A – är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot yttre påverkan (fria radikaler) samtidig som den stimulerar hudens kollagen och elastinproduktion. Den minskar även hudens pigmentering.

Vitamin E -  är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot yttre påverkan (fria radikaler). Stärker hudens fuktbarriär och gör huden elastisk. Likt Vitamin A minskas hudens pigmentering som kan uppstå vid solskador.

Shea smör – ger en optimal återfuktning till huden och mjukgör torr hud. Den verkar samtidigt som en antioxidant och ger skydd mot fria radikaler.

Mandelolja - är en mjukgörande olja som är rik på E-vitamin. Ger elasticitet till huden samtidigt som den verkar mjukgörande och lugnande.

Trollhassel - verkar lugnande, antiinflammatoriskt och antiseptisk på huden.